Digitaal bezoek

Inschrijvingen

Eerste leerjaar
> Andere jaren

 

Eerste leerjaar

Het HDC werkt met meer dan 60 scholen samen om de inschrijvingen eerlijk en vlot te laten verlopen. Met dat doel voor ogen werken we met een aanmeldingsprocedure.

Digitaal aanmelden betekent dat je vooraf aanduidt in welke school of scholen jij je kind wil inschrijven.

  • Het aanmeldsysteem zorgt ervoor dat zoveel mogelijk ouders hun kind(eren) in de school van hun eerste keuze kunnen inschrijven.
  • Met het aanmeldsysteem vermijden we dat er wachtrijen aan de schoolpoort ontstaan.
  • Met het aanmeldsysteem voorkomen we dat ouders hun kind(eren) in meer dan één van onze deelnemende scholen inschrijven.
  • Het aanmeldsysteem via computer zorgt ervoor dat het aanmelden zonder tijdsdruk kan gebeuren.
  • Het aanmeldsysteem zorgt ervoor dat iedereen evenveel kans krijgt om zijn kind in de school van eerste keuze in te schrijven.

Een kind inschrijven in een school houdt in dat er plaats vrij is in de school en dat je als ouder akkoord gaat met het pedagogische project en het schoolreglement van de school.

Waar vind ik meer info? Waar kan ik mijn kind aanmelden? En wat moet ik doen om na de aanmelding in te schrijven? Volg onderstaande link.

Andere jaren

De registraties vinden plaats van maandag 3 juli 2023 om 09.00 uur t.e.m. donderdag 6 juli 2023 om 14.00 uur, en van woensdag 23 augustus 2023 om 09.00 uur t.e.m. donderdag 31 augustus 2023  om 14.00 uur. De registraties zullen digitaal gebeuren via een link die hier zal verschijnen.
HDC Leuven
Oude Markt 28, 3000 Leuven
+32 (0)16 22 27 92